live in harmony, walk in beauty

 

HNB MULTIMEDIJALNI CENTAR ZAGREB

40-custom.jpg

Visoko prizemlje donjogradske uglovnice, na križanju Jurišićeva i Palmotićeve, prenamjenjeno je u multimedijalni prostor koji se sastoji od velike dvorane za sastanke, manje dvorane za sastanke, dvorane za prezentacije, interaktivne učionice te halla.

Identičan princip oblikovanja primjenjen je na sve dvorane: plastično spušten strop nosilac je rasvjete, klimatizacije, ventilacije i tehničke opreme. Oprema dvorane je fiksna i sastoji se konzolnih stolova opremljenih strujnim priključcima. Prostorne karakteristike dvorane mijenjaju i formu oblikovanja. U ulaznom hallu nastojalo se zadržati duh originalnog interijera tako da je samo oplemenjen lusterima i skulpturom. Skulptura ‘Jato’ djelo je akademskog kipara Gorana Cirkvenija. Koautor projekta Marijana Zlatec. Fotografija Robert Leš.

26-2-custom.jpg

20-custom.jpg

hnb-pop-custom.JPG

22b-custom.jpg

43-3-custom.jpg

15.01.2008. - 16:00

Nema komentara

Trenuno nema komentara.

RSS komentara. | TrackBack URL

Napišite komentar

Komentar:Možete koristiti sljedeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Kontakt

  • Reljkovićeva 8 10000 Zagreb Hrvatska
  • T +385 1 3704053
  • F +385 1 3704588
  • info@madres.hr

O Madres

Madres se bavi oblikovanjem na području arhitekture, interieura i industrijskog dizajna. Naša težnja je stvoriti prostore visokih estetskih kriterija, funkcionalne i tehnološki suvremene, u kojim će se čovjek ugodno osjećati. Opširnije.

CV (.pdf)

Pretraga

Copyright 2017, Madres

Sva prava pridržana