live in harmony, walk in beauty

 

LOKAL LEDO PODHODNIK ZAGREB

2-ledo-1-custom-2.jpg

Mali lokal u starom dijelu zagrebačkog podhodnika namjenjen prodaji LEDO proizvoda, sladoleda i toplih pekarskih prizvoda. Radni i prodajni proces je razdvojen, a cijeli prednji dio lokala se koristi kao izlog. Lokal je oblikovan kao prolazan i nije predviđeno sjedenje i zadržavanje kupaca.

Osnovna oblikovna ideja je sve zidne plohe pretvoriti u atraktivne svjetleće opne koje će kroz mijenjanje boje svjetlosti davati lokalu raznoliku atmosferu. Svjetlosnim bojanjem prostora u neatraktivnom i mračnom prostoru podhodnika stvara se jasan identitet lokala. Koautor idejnog rješenja Marijana Zlatec. Fotografija Robert Leš.

2-ledo-3-custom.jpg

2-ledo-2-custom.jpg

2-ledo-1-custom-2.jpg

10.03.2008. - 04:42

Nema komentara

Trenuno nema komentara.

RSS komentara. | TrackBack URL

Napišite komentar

Komentar:Možete koristiti sljedeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Kontakt

  • Reljkovićeva 8 10000 Zagreb Hrvatska
  • T +385 1 3704053
  • F +385 1 3704588
  • info@madres.hr

O Madres

Madres se bavi oblikovanjem na području arhitekture, interieura i industrijskog dizajna. Naša težnja je stvoriti prostore visokih estetskih kriterija, funkcionalne i tehnološki suvremene, u kojim će se čovjek ugodno osjećati. Opširnije.

CV (.pdf)

Pretraga

Copyright 2017, Madres

Sva prava pridržana