live in harmony, walk in beauty

 

HEP VIP ZONA VUKOVARSKA 37 ZAGREB

1-vip-4-custom-custom.jpg

Sedmi kat središnje zgrade HEP-a u Vukovarskoj ulici, prvobitno je korišten kao radnička kantina, prenamjenjen je u VIP zonu sa slijedom manjih multifunkcionalnih prostorija.

U sklopu kompleksa nalazi se: lobby, jedna veća dvorana za sastanke, dvije manje, velika multifunkcionalna dvorana za jelo i sastanke, kuhinja te sanitarni blok. Oblikovanje podržava namjenu prostora: ugodna i reprezentativna ali ne strogo poslovna atmosfera ostvarena je minimalističkom upotrebom bogatih materijala. Uz vrhunski namještaj, prostor je oplemenjen prostorno-svjetlosnim instalacijama koje su projektirane kao sastavni, konstruktivni dio interijera. Fotografija Robert Leš.

1-vip-6-custom.jpg

1-vip-1-custom.jpg

1-vip-5-custom.jpg

1-vip-2-custom.jpg

28.03.2008. - 13:20

Nema komentara

Trenuno nema komentara.

RSS komentara. | TrackBack URL

Napišite komentar

Komentar:Možete koristiti sljedeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Kontakt

  • Reljkovićeva 8 10000 Zagreb Hrvatska
  • T +385 1 3704053
  • F +385 1 3704588
  • info@madres.hr

O Madres

Madres se bavi oblikovanjem na području arhitekture, interieura i industrijskog dizajna. Naša težnja je stvoriti prostore visokih estetskih kriterija, funkcionalne i tehnološki suvremene, u kojim će se čovjek ugodno osjećati. Opširnije.

CV (.pdf)

Pretraga

Copyright 2017, Madres

Sva prava pridržana